Formulieren

IslamOmroep is er voor iedereen en groeit door de inzet en betrokkenheid van onze gemeenschap. Of je nu een eigen programma wilt starten, wilt bijdragen als vrijwilliger, of je ideeën en feedback met ons wilt delen – jouw stem telt!

Samen bouwen we aan een omroep die de islamitische samenleving in Nederland vertegenwoordigt. Via de onderstaande formulieren kun je direct deelnemen aan onze groei en ontwikkeling.



Of je nu een idee hebt voor een talkshow, documentaire, of een ander interessant programma, wij staan open voor jouw creativiteit. Na je aanmelding nemen we contact met je op om te kijken hoe we jouw programma samen kunnen realiseren en daarmee de stem van de islam in de media verder te laten groeien.



Als vrijwilliger kun je ons achter de schermen ondersteunen, of dat nu gaat om productie, contentcreatie of social media. Vul het formulier in en word onderdeel van ons team! We zijn al onze vrijwilligers enorm dankbaar voor hun inzet!
(Bij regelmatige inzet is een vrijwilligersvergoeding mogelijk.)



Jouw mening is belangrijk voor ons! Bij IslamOmroep horen we graag jouw ideeën, suggesties of feedback. Dit helpt ons om te blijven verbeteren en relevanter te worden. We zijn dankbaar voor jouw input en kijken uit naar jouw bijdrage!
Word Lid